Välkommen till Gyndoktorerna!

1. Nov, 2021

INFÖR DITT BESÖK PÅ MOTTAGNINGEN!

Vård och omsorg påverkas inte av de ändrade restriktionerna kring Covid-19 som gäller från 29/9 2021. Alla patienter och medföljande ska fortfarande bära munskydd under hela besöket hos oss. Det är bra att bära munskyddet redan när du kommer. Om du inte har något munskydd får du ett av oss. De under 16 år undantas. Vi ber dig komma i direkt anslutning till ditt besök, vid nybesök dock 5-10 min före besökstiden för att hinna fylla i hälsodeklaration. Vi ber också att du i möjligaste mån kommer ensam utan sällskap för att undvika trängsel i väntrummet.

1. Nov, 2021

ATT TÄNKA PÅ!

För att vi ska hinna betjäna så många som möjligt under telefontiden ber vi Dig att vara beredd med Din kalender så att samtalet blir smidigt och effektivt!

1. Nov, 2021

Stanna hemma om du har förkylningssymptom!

I dessa virustider avstår vi från att hälsa i hand på mottagningen, men du ska givetvis känna dig välkommen ändå! Om du har förkylningssymptom såsom hosta, halsont, snuva eller feber ska du inte komma till mottagningen då vi vill undvika spridning av coronaviruset!

1. Nov, 2021

Gyndoktorerna

Gynmottagningen på Drottninggatan 101 ligger ett kvarter från Odenplan och kan lätt nås med T-bana eller buss till Odenplan. Du är välkommen att boka tid på 08-122 172 00!

1. Nov, 2021

Preventivmedel

För preventivmedelsärenden hänvisar vi i första hand till Barnmorskemottagning där detta är kostnadsfritt.
Vid behov av specialistbedömning är kostnaden för läkarbesök 400 kr.

Trygghet, kontinuitet och expertis

Vår mottagning erbjuder professionell vård med trygghet, kontinuitet och expertis från den första kontakten på telefon och mottagandet i receptionen av våra erfarna och kunniga undersköterskor till mötet med en av våra fem kvinnliga specialistutbildade doktorer. 

Välkommen till Gyndoktorerna!